-17%

Kanapių Muilas Mandala Su Levandomis ~ 114g

3.99

  • Iš natūralių ingredientų
  • Tinkamas visų tipų odai
  • Maloniai kvepiantis

Prieinamumas: Turime

Su šaltai spaustų kanapių sėklų aliejumi – Levandų – Rankų darbo muilas 

Nustebinkite savo odos priežiūros rutiną su mūsų natūraliu kanapiniu muilu, pagamintu iš aukščiausios kokybės šaltai spaustų kanapių sėklų aliejaus. Šis muilas ne tik švelniai valo odą, bet ir maistingai drėkina, palikdamas jūsų odą švelnią ir spindinčią. Levandų eterinis aliejus nuramina odą ir suteikia nuostabų aromatą. Šis muilas – dovana jūsų kūnui.

Pagamintas iš augalinių ingredientų, jis turi drėkinančių savybių ir palieka malonų pojūtį ant odos. Neutralus pH ~ 7.5 – 8.0. Kiekvieno rankų darbo gaminio svoris gali svyruoti nuo 110g iki 115g.

Mūsų muilai yra be sintetikos, sulfato, SLS, chemikalų, ploviklių ir putojimo medžiagų.

Natūralūs ingredientai: Mūsų muilas pagamintas iš natūralių ingredientų, įskaitant šaltai spaustą kanapių sėklų aliejų, kuris yra turtingas antioksidantų ir esminių riebalų rūgščių, skatinančių sveiką odą.

Švelnus valymas: Mūsų kanapinis muilas efektyviai pašalina nešvarumus ir purvą, nesukeldamas odos natūralių aliejų praradimo, palikdamas ją švarią ir gaivią.

Maitinanti formulė: Praturtintas šaltai spaustu kanapių sėklų aliejumi, mūsų muilas suteikia gilią hidrataciją, padedant atkurti drėgmę ir pagerinti bendrą odos tekstūrą.

Mėgaukitės prabangaus putojimo ir maitinimo savybėmis mūsų natūralaus kanapinio muilo. Paruoškite savo odą šaltai spausto kanapių sėklų aliejaus naudingumu ir pajuskite skirtumą švelnumo ir spindesio srityje. Pridėkite mūsų rankų darbo ekologišką muilą prie savo kasdienės rutinos ir leiskite savo odai spindėti sveikata ir gyvybingumu.

Sudėtis

Kanapių sėklų aliejus šalto spaudimo, vanduo, glicerinas, natrio palmitas, natrio palmėkerno aliejaus druska, propilenglikolis, sorbitolis, natrio kokosulfatas, kokamidopropilo betainas, stearino rūgštis, CI 77891, Levandų eterinis aliejus.

Savybės

Tinkamas visų tipų odai, mūsų kanapių muilas gali būti naudojamas kasdien kaip jūsų odos priežiūros rutinos dalis, teikiant švelnų, bet veiksmingą valymą ir maitinimą.

  • 100 % natūralių ingredientų
  • Be ftalatų, pesticidų ir kitų teršalų – netrikdo endokrininės sistemos
  • Be konservantų – netrikdo mikrobiotos
  • Be palmių riebalų ir derivatų
  • Normaliai odai
  • Jautriai odai.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kanapių Muilas Mandala Su Levandomis ~ 114g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

Krepšelis
kanapiu-muilas -levandosKanapių Muilas Mandala Su Levandomis ~ 114g
3.99

Prieinamumas: Turime

Scroll to Top